antikvariatfront

Hoppas ni haft fina, lugna helger med läsning och avkoppling. Nu slår jag upp portarna för 2018 på torsdag kl 14. Jag har samma öppettider som tidigare år och hoppas att antikvariatet och de aktiviteter som utgår från det och mig i form av föredrag och litteraturcirklar ska än mer stimulera läsning av goda böcker och att antikvariatet ska bli ett än viktigare kulturnav i Torshälla och ytterst i kommunen.

Jag kommer i vår – ni kan under nyheter se föredrag m.m. – ytterligare utveckla bokbeståndet med fler  klassiker, lokalhistoria, konst och filosofi, men lovar att vara lyhörd och hjälpa er med beställningar och frågor.

Läsning är ju viktig. För Strindberg var den livsavgörande. Han skrev: Utan barnskrik kan jag inte skapa och Utan böcker hungrar jag.  Redan  lördagen 10 februari kl 13 håller jag så ett föredrag om just detta: Strindberg och böckerna. Vad läste han och varför?

Välkomna till läsåret 2018 med start nu på torsdag och sedan  framgent till Torshälla Antikvariat!

Tryggve