2017 har varit ett bra antikvariatsår och jag tackar varmt för det.  Antikvariatet håller nu öppet  endast torsdag och fredag och har sedan helgstängt från 23 december fram till 10 januari. Jag passar under ledigheten  på att läsa en hel del förstås och planera för vårens verksamheter 2018. Jag kommer att ha samma öppettider 2018 som tidigare men erbjuder som ni ser i nyhets- och föredragspubliceringen här på hemsidan några nya,fina program här i Torshälla. Jag fortsätter också det goda samarbetet med ABF Eskilstuna och kommer att hålla i en strindbergscirkel igen, några andra cirklar och hålla föredrag i ABF-Akademien.

Ha goda läshelger! Sänd gärna beställningar under stängningstiden  till hemsidan här på kontaktadressen eller direkt till min mail:  *protected email*

Tryggve Lundh

Torshälla Antikvariat