Då har jag öppnat antikvariatet

BoethiusI lördags öppnade jag mitt antikvariat och det gick över förväntan. Pengar flöt in och en del del
böcker bytte ägare. Intresserade bokvänner med önskemål, bokgåvor och vänliga ord om Torshällas första antikvariat. Konstaterade att inköpsbredden var stor och jag fick sälja såväl deckare, klassiker, facklitteratur och skönlitteratur och spännvidden löpte från från P D James sobra deckare till den romerske filosofen Boethius (Filosofins tröst, Atlantis 1987), avrättad 523  e. Kr av Theodorik i Ravenna. Men hans bok lever och läses förhoppningsvis just nu i Torshälla. Det är stort! Och jag har tagit de första stapplande stegen mot ett utvecklat antikvariat.

Det är inte dåligt!

Tryggve

1 Kommentar

  1. Grattis till en lyckad invigning av ett efterlängtat antikvariat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

© 2022 Torshälla Antikvariat

Formgivning Anders NorenUpp ↑