Hej, alla bokvänner!

På lördag 23 november kl 13-15 håller jag årets sista föredrag på mitt antikvariat , och nu blir det ”Höstens böcker för vuxna”.

Jag garderar mig här lite och infogar ordet några av höstens vuxenböcker, då utgivningen ser stark ut i höst. Jag kommer att tala lite om de stora författare som till skillnad från Olga Tokarczuk och Peter Handke inte fick priset 2018 och 2019, lite om Nordiska rådets litteraturpris och lite om Augustpriset – som har flera mycket intressanta författare. Men, det blir givetvis en del om nobelpristagarna också. och en del om övriga viktiga böcker i höst, såväl inhemska som utländska.

Och det här får som vanligt till följden på lördag att jag har antikvariatet öppet kl 10-12 för att sedan ha stängt kl 12-13 för att möblera och förbereda för föredraget kl 13-15.

Men kom du också, jag tror det blir en bra boklördag i Torshälla!

Tryggve Lundh, Torshälla Antikvariat