Det händer mycket i Eskilstuna och Torshälla nu och jag är involverad i många kulturaktiviteter även utanför antikvariatet.

Detta gör att jag nu i början av september måste ändra lite i öppethållandet.

Lördagen 1 september har jag stängt på grund av jubileumsfirande i Tunafors om ”Jernmanufaktur 150 år”. Se annonsering. Ett fint program med kulturvandring i bostadsområdet, tal, musik, tårta och försäljning av en fin jubileumsskrift. Kom!

Torsdagen 6 september har jag stängt av personliga skäl.

Lördagen 8 september har antikvariatet öppet enbart kl 10-12 beroende på att jag inviger en stor utställning av Bo Englund till stöd för Världens barn på Ebelingmuseet, Torshälla. Kom kl 13 på vernissagen!

Men i övrigt har jag öppet med många nyinkomna böcker! Välkomna!

Tryggve Lundh, Torshälla Antikvariat